Të dhënat për kompaninë

Kompania “FITORJA” është një prej prodhuesve më të mëdhenjë të betonit në Republikën e Kosovës.Në kuadër të repartit për prodhimin e betonit në Prishtinë, janë të instaluara dy baza prodhuese me kapacitet rreth 250 m3 në orë.Për transportin dhe vënien në punë të betonit, disponohet me 18 automikse, 6 pompa hidraulike lëvizëse dhe 1 pompë statike.Në kuader të fabrikës së betonit ekziston laboratori për ekzaminim të komponenteve të betonit (agregatit dhe çimentos), vetive të betonit të freskët dhe të ngurtësuar.

LLOJET E BETONIT QË NE PRODHOJMË JANË:

  • BETON KLASIK DHE TË POMPUAR.
  • BETON ME DY, TRI DHE KATËR FRAKSIONE
  • BETON TË KLASIT TË RËNDOMTË DHE TË LARTË: C12/15 (15 MB) DERI C45/50 (MB50)
  • BETON TË PAPËRSHKRUESHËM NGA UJI.
  • BETON TË QËNDRUESHËM NDAJ NGRICAVE DHE TË REZISTUESHËM NË KUSHTE AGRESIVE.
  • BETONET E MIKROARMUARA (ME FIBRA TE ÇELIKUT)

Procesi i prodhimitFjalia e presidentit të kompanisë

Kompania “FITORJA” është ndërtuar me punë dhe dashuri, kualitet dhe sinqeritet andaj është ruajtur dhe do të ruhet me xhelozi nga unë dhe pasardhësit e mi .

Flash