Strukturimi

Tahir Maloku

President

[email protected]

Naser Maloku

Ceo

[email protected]
[email protected]

Ruzhdi Shkodra,Eco

Contracting / Marketing Manage

[email protected]

Muhamet Vranica, Mr.SC

Concrete Production - Manager

[email protected]

Fevzi Mehmeti, Ing

High and Low Construction - Manager

[email protected]

Naser Maloku, Eco

Fuel Storehouse & Oil - Manager

[email protected]

Ibrahim Shehu, Eco

Metal Products

[email protected]
[email protected]


Bajram Maloku

Internal Customer Terminal

[email protected]
[email protected]


Zeqa Bakolli

[email protected]

Fjalia e presidentit të kompanisë

Kompania “FITORJA” është ndërtuar me punë dhe dashuri, kualitet dhe sinqeritet andaj është ruajtur dhe do të ruhet me xhelozi nga unë dhe pasardhësit e mi .