1673256727577848
167325672329521
1673256723458777
1673256724524979
previous arrow
next arrow

Salla e dasmave

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.
Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

deri 500 musafir
500m2
EKRAN 6X8m
150 parkingje

rezervoni tani