Vlerë për gjithë jetën!

FERIZAJI I RI, B+P+7+PH

Me kënaqësi ju prezentojmë projektin e radhës nga kompania jonë
FERIZAJI I RI, B+P+7+PH, i cili gjendet afër Spitalit të ri në Ferizaj.
Sipërfaqja e parcelës është 2.5 HA, Koeficienti i shfrytëzimit të parceles 35%.
1000 banesa, nga 60 m2 deri 300 m2.
100 lokale, nga 30 m2 deri 200 m2.
2000 parkingje
1.5 HA hapësirë e lirë: Park, shtigje të ecjes dhe vrapimit, fusha sportive, lojëra për femijë.

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Postime të ngjajshme

FERIZAJI I RI, B+P+7+PH

Me kënaqësi ju prezentojmë projektin e radhës nga kompania jonë FERIZAJI I RI, B+P+7+PH, i cili gjendet afër Spitalit të ri në Ferizaj. Sipërfaqja e