Vlerë për gjithë jetën!

4ec0aabbe924b9ee608787258369a023_big
332065516_908013500350340_6136941412212415728_n
332127351_107938812201299_210156347753761130_n
333505468_2798893090246766_282776179754184789_n
329943912_934417084237028_171055307116676149_n
previous arrow
next arrow

SHËRBIMET

TERMINALI DOGANOR FERIZAJ

TERMINALI DOGANOR HOLANDEZ PRIZREN

kontrolla teknike

brako produkte teli

NDERTIM

rreth nesh

TAHIR MALOKU

President i Kompanise

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990,nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë.

tahir maloku

President i kompanisë

Tahir MAloku

president i kompanisë
president i kompanisë
Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990,nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë.
Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990,nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë.

historiku

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.

Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

misioni

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.

Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

vizioni

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.

Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

filozofia e biznesit

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.
Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

objektivi ynë

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.
Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

kontakti

Na gjeni në hartë

PARTNERËT TANË