Vlerë për gjithë jetën!

FITORJA – KOMPLEKSI I VILLAVE në BREZOVICË

◾ FITORJA – KOMPLEKSI I VILLAVE në 📌BREZOVICË | ◾ SHITJA KA FILLUAR
-Kompleksi i villave FITORJA – Brezovicë, në distancë 8.7km nga qendra e skijimit, ofron villa të 8 tipeve të ndryshme të cilat janë të paisura me fletë poseduese dhe leje ndërtimore, gjithashtu procedurat e bartjes do të bëhen sipas marrëveshjes së klientit dhe investitorit.
Prej 28 villave duke filluar nga 116.86m2 deri 194.677m2 me sipërfaqe të parcelës nga 3 deri në 4 ari për villë, kanë të përfunduar infrastrukturën rrugore dhe instalimet përcjellëse. Çdo villë ka pjesën e parkingut dhe garazhë për sigurinë e veturës tuaj.
Villat për të iu përshtatur lokacionit dhe ndryshimeve klimatike, arkitektët tanë kanë paraparë që trajtimin e fasadës së jashtme ta bëjnë me mveshje të gurit natyral dhe fasadë druri.

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Postime të ngjajshme

FERIZAJI I RI, B+P+7+PH

Me kënaqësi ju prezentojmë projektin e radhës nga kompania jonë FERIZAJI I RI, B+P+7+PH, i cili gjendet afër Spitalit të ri në Ferizaj. Sipërfaqja e