IMG_2353
IMG_2356
IMG_2362
IMG_2366
IMG_2369
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Prodhimi i Betonit

Kompania "FITORJA" është një prej prodhuesve më të mëdhenjë të betonit në Republikë e Kosovës.
Në kuadër të repartit për prodhimin e betonit në Prishtinë, janë të instaluara dy baza prodhuese me kapacitet rreth 250m³ në orë.
Për transportin dhe vënien në punë të betonit, disponohet me 18 automikse, 6 pompa hidraulike lëvizëse dhe 1 pompë statike.

Llojet e betonit që ne prodhojmë

Fraksioni I - 0/4mm

Rëra e lumit

Fraksioni II - 4/8mm

Agregat i thyer

Fraksioni III - 8/16mm

Agregat i thyer

Fraksioni IV - 16/32mm

Agregat i thyer