Snapinsta.app_292288048_785622816126549_6606621209111584532_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292786982_567784171453348_4818318144144019465_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292402531_1092619198019207_6215271574679549729_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292557158_1014634585907670_7823970415439509195_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292284056_856914728612980_473739713554871382_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292778329_743501166855223_6806812488061565910_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292635798_1078837283029795_8705692989052601737_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
Snapinsta.app_292539568_5922678891081629_4516266673221097446_n_1080-gigapixel-standard-scale-2_00x
previous arrow
next arrow

restauranti ditor

Restoranti ynë ofron ambient të ngrohtë dhe mikpritës, një destinacion i veçantë për të kënaqur ndjenjat tuaja kulinare çdo ditë. Ne jemi vendi ku shijet e arta takohen me krijimtarinë e bukurisë së pjatave.

Gjithmonë kujdesemi për detajet, duke ofruar një ambient elegant dhe një shërbim të kujdesshëm dhe miqësor që do t’ju bëjë të ndiheni të veçantë. Cilësia e ushqimit është për ne prioriteti kryesor, prandaj përdorim vetëm produkte të freskëta dhe të përzgjedhura me kujdes për të siguruar një përvojë kulinare të jashtëzakonshme.

Menyja jonë e gjerë dhe e shumëpërfshirë ofron një gamë të pasur të gatimeve, duke përfshirë specialitete tradicionale, si dhe kuzhinën ndërkombëtare me ndikime moderne.

Ekipi ynë i përkushtuar dhe profesionist është gati të ju mirëpresë dhe t’ju shërbejë me zemër. Ne jemi të përkushtuar të krijojmë një përvojë të paharrueshme të ushqimit për ju dhe të dashurit tuaj.

bufeja

BC1A2698.00_00_10_49.Still001
BC1A2674
BC1A2686
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Ne jemi vendi ku ushqimet tradicionale janë prezantuar me dashamirësi dhe kujdes për t’ju ofruar një përvojë të vërtetë kulinare.

Përgatitjet tona janë bazuar në receta të trashëguara, që janë ruajtur dhe përmirësuar gjatë kohës. Ne e kemi marrë përgjegjësinë të ruajmë shijet e vërteta dhe teknikat tradicionale për të sjellë përpara jush një shije autentike dhe të paharrueshme.

Gjatë vizitës në bufen tonë, ju do të zhyteni në aromën e kuzhinës tradicionale.

Gjithashtu, për të plotësuar kënaqësinë tuaj, ofrojmë një gamë të gjërë të sallatave të freskëta dhe garniturave të shijshme për të shoqëruar ushqimin tuaj. Për ata që duan të eksperimentojnë, kemi edhe një kënd special me gatime të shijshme të kombinuara nga kuzhinat tradicionale të ndryshme, duke sjellë përpara jush një ngjallje të shijes së re dhe të papritur.

Ne besojmë në çmime të arsyeshme dhe cilësi të shkëlqyeshme.Ekipi ynë i përkushtuar do të ju shërbejë me mirësi dhe profesionalizëm, duke bërë që vizita juaj të jetë e kënaqshme dhe të jashtëzakonshme.

SALLA E DASMAVE

FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_25_18.Still004-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_28_04.Still005-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_08_06.Still001-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_11_01.Still002-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_16_18.Still007-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
FDownloader.net-835900347477720-(2160p).00_00_19_01.Still003-gigapixel-very_compressed-scale-4_00x
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Magjia e dashurisë dhe festës së madhe zumëzon në sallën tonë të dasmave!

“FITORJA” ofron sallën e dasmave, një hapësirë elegante dhe magjepsëse e përshtatur për të festuar dashurinë dhe lidhjen tuaj të paimagjinueshme. Ne kemi krijuar një ambient të veçantë për të krijuar një atmosferë romantike dhe një përvojë të paharrueshme për ju dhe mysafirët tuaj.

Salla jonë e dasmave është e dizajnuar me shije dhe finesë për të plotësuar çdo dëshirë dhe ëndërr për një festë të mrekullueshme. Cilësia e dizajnit dhe detajet e kujdesshme janë përcjellë me dashamirësi, duke krijuar një ambient të pastër dhe të magjishëm që do t’ju mbushë zemrat me lumturi.

Menuja jonë e dasmave është e hartuar me përkushtim dhe vëmendje të veçantë për të përshtatur shijet dhe preferencat tuaja. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjatave të shijshme dhe të gatimeve të përzgjedhura me kujdes, nga specialitetet tradicionale lokale deri te gatimet e kuzhinave ndërkombëtare me ndikime moderne.

Ekipi ynë i përvojshëm dhe profesionist do t’ju mbështesë në çdo hap të organizimit të dasmës tuaj, duke ju ofruar këshilla dhe zgjidhje të personalizuara. Ne jemi të përkushtuar të krijojmë një ambient të përshtatshëm për takime të rëndësishme, ku ju dhe mysafirët tuaj mund të shijoni një darkë elegante dhe të ndjeni frymën e lumturisë dhe dashurisë që të rrethon.

Ne kemi gjithçka për të siguruar që dasma juaj të jetë një ngjarje e paharrueshme dhe një kujtim i shkëlqyeshëm që do të mbetet në zemrat tuaja dhe të mysafirëve tuaj.

deri 500 musafir
500m2
EKRAN 6X8m
150 parkingje