default
default
default
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Terminali doganor - ferizaj

Importi i përhershëm, procedurat doganore, biznesi në rritje, inicuan bordin drejtues të kompanisë, që të shqyrtoj mundësinë e marrjes së licencës për një terminal doganor dhe në vitin 2010 kompania jonë fitoj licencën për terminal doganor të tipit - A dhe është një prej dy kompanive në Republikën e Kosovës, që posedojnë licencë të tillë, duke përfshirë: