Kompleksi I villave “Fitorja”, i cili gjendet në Brezovic në një distancë prej 8.7 km nga qendra e skijimit, ofron villa të 8 tipeve të ndryshme. Villat janë të pajisura me fletë poseduese dhe leje ndërtimore, gjithashtu procedurat e bartjes do të bëhen sipas marrëveshjes së klientit dhe investitorit.Ka gjithsej 28 villa në kompleks, me siperfaqe prej 116.86 m2 deri 194.677 m2 dhe parcele të madhësisë nga 3 ari deri në 4 ari. Infrastruktura rrugore dhe instalimet percjellese për villat janë të përfunduara. Çdo vilë ka pjesën e saj të parkimit dhe një garazh për sigurinë e makinës tuaj.Për të përshtatur villat me lokacionin dhe ndryshimet klimatike, arkitektët tanë kanë paraparë që të trajtojnë fasadën e jashtme me mveshje të gurit natyral dhe fasade druri.
DJI_0604
DJI_0592
BC1A4719
BC1A4718
BC1A4732
BC1A4729
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow