Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Kompleksi banesor afarist Gjilan

Kompleksi banesor “FITORJA” përmban një total prej 138 banesash, të cilat ofrojnë një ambient të rehatshëm dhe modern për banorët. Çdo banesë është projektuar me kujdes për të plotësuar nevojat dhe preferencat e banorëve të saj.

Përveç banesave, kompleksi gjithashtu ofron 36 lokale afariste, duke krijuar një ambient të shkëlqyer për bizneset e ndryshme. Këto lokale ofrojnë një platformë të shkëlqyer për tregtinë dhe shërbimet lokale, duke sjellë një shumëllojshmëri opsionesh për banorët.

Parkingjet janë një pjesë integrale e kompleksit banesor. Ata ofrojnë hapësirë të mjaftueshme për të parkuar makinat e banorëve dhe vizitorëve. Kjo siguron lehtësim dhe siguri për banorët, duke i lejuar ata të kenë qasje të shpejtë dhe të lehtë në mjedisin e tyre banues.

Për më shumë përshtatje dhe siguri, kompleksi banesor ofron edhe garazha për banorët. Këto garazhe janë vendosur në mënyrë të veçantë dhe ofrojnë hapësirë të mjaftueshme për të parkuar makinat dhe për të siguruar ruajtjen e tyre.

Ky kompleks banesor është një vendbanim i shkëlqyeshëm për ata që kërkojnë një jetë të rehatshme dhe të këndshme. Me një gamë të gjerë të banesave dhe lokaleve afariste, si dhe me infrastrukturën e parkimit dhe garazheve të tij, ai plotëson nevojat dhe pritshmëritë e banorëve në mënyrë të shkëlqyeshme.