Driton Islami, Ferizaj
Ismet Ramadani, Ferizaj
Previous slide
Next slide

5 Cent bonus kartela

Shitja me pakicë, Kompania "FITORJA" çdo ditë ofron derivate të kualitetit të lartë dhe shërbime për qindra mijëra klientë në të gjithë zinxhirin tonë të shitjes.

Kompania "FITORJA" sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në dy pikat e shitjes, si dhe në deponinë tone me shumicë.

Kompania "FITORJA" bënë shtijen me pakicë dhe shumicë të Diesel, Euro Diesel, Benizne Euro Super 95 si dhe Plin (Gas).

Pikat tona të karburantit posedojnë edhe marketet tona dhe janë krijuar për të përmbushur pritjet e klientëve tanë për shërbim të shpejtë, produkte cilësore dhe një atmosferë miqësore.

Një buzëqeshje flet më shumë se çdo fjalë! Ne marrim kujdes për klientët tanë dhe për eksperiencën e tyre të blerjeve në kompaninë"FITORJA" Përpjekemi gjithmonë të përmirësojmë ofertat tona për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrën më të mirë.