329943912_934417084237028_171055307116676149_n
slider 2
slider 4-gigapixel-low_res-scale-2_00x
previous arrow
next arrow

brako produkte të telit

Në bashkëpunim me ndërmarrjen Maqedonase "BRAKO" kompania jonë si distributor i autorizuar, bën distributimin e një numri të madh të produkteve të metalit, që i përkasin një kualiteti të lartë. Disa nga produktet që vlenë të theksohen janë:

Tel i Djegur

Është bërë nga lënda e parë me përbërjen kimike sipas 16120-2 në diametra sipas sipas standardit EN10218-2 me rezistencë në tërheqje Rm <390 N / mm2 dhe zgjatim më i madh se 25%. Përdoret në industrinë e ndërtimit, industrinë e tekstilit, amvisëris, bujqësis etj.

Tel i Zinkuar

Ne prodhojmë klasën D (aplikimi i zinkut 30-60 gr/m2) dhe tela të galvanizuar të klasës A (aplikimi 180-275 gr / m2). Teli i galvanizuar prodhohet sipas Standardit EN 10244-2 nga lënda e parë - tel i petëzuar në nxehtësi me përmbajtje të ulët karboni Cmax = 0,01% (EN 16120-2). Madhësia e veshja e zinkut është 30-250 g / m2. Thyerja forcës është Rm = 390 - 490 N / mm2, dhe zgjatja relative është Δ = 16 - 22%. Përdoret për të bërë rrjetë universale teli, tela me gjemba etj. Përdoret gjerësisht në bujqësi për rritje vreshta, mjedra, pemishte dhe të tjera nevojave.

TEL ME XHEMBA​

Teli me gjemba bëhet sipas Standardit EN10223-1 dhe përdoret për vendosjen e gardheve dhe pengesave të tjera. Prodhohet me 4 thumba, me distancë ndërmjet tyre prej 100 mm ± 10 mm. Ka dy mënyra për të bllokuar telin: Përdredhje konvencionale dhe e kundërt. Materiali i telit me gjemba është bërë nga teli i galvanizuar i bërë sipas Standardit EN 10244-2. Paketimi standard është në bobina prej 7 kg dhe 12 kg, në paleta midis 300 - 600 kg e mbështjellur me fletë najloni streçe.

RRJETA PËR THURRJE​

Është bërë sipas standardit EN 10223-6, përdoret tel standard dhe i galvanizuar si lëndë e parë e bërë sipas standardit EN 10244-2. Përdoret rrjeta universale me tela si material për gardhe, mbrojtje të rrugëve nga toka dhe rrëshqitjet e shkëmbinjve, kafaze etj. Dërgohet si bobina me përmasa lartësia H=1000-2500 mm, dhe gjatësia L = 15 – 25 m.

GOZHDA TË DIMENSIONEVE TË NDRYSHME​

Gozhdat e ndërtimit prodhohen sipas standardit EN-10230-1. Sipas këtij standardi janë prodhuar me trup të lëmuar dhe të sheshtë ose kokë të lakuar.
Paketimi:
1. Gozhdat janë të paketuara në kuti kartoni, e paketuar në një paletë prej 1.000 kg. Çdo kuti mbrohet me termofolje, ndërsa paleta është e rrumbullakosur me shtrirje fletë metalike.
2. Kur paketohet në kuti kartoni prej 25 kg, ato janë të paletizuara në një paletë prej 1200 kg, të rrumbullakosura me fletë shtrirjeje.
3. Paketimi i llojit të tretë është i madh (jumbo) qese 1000 kg, e vendosur në një paletë.
4. Sipas porosisë së klientit, gozhdat mund të paketohen edhe në kuti kartoni prej 1 kg të paletuar në një paletë prej 500 kg, si si dhe në kuti 2.5 kg të paletuara në paletë prej 1.000 kg. Çdo kuti është e mbrojtur me termofolje, ndërsa paleta është e rrumbullakosur me fleta shtrirjeje.