Vlerë për gjithë jetën!

Banesat
Ferizaji i ri
Shitja ka filluar
Brezovice
KOMPLEKSI I VILAVE në BREZOVICË
Makinerite
SHITJA E MAKINERIVE TË NDËRTIMIT
Slide
PlayPlay
previous arrow
next arrow

SHËRBIMET

FITORJA...

FITORJA...

rreth nesh

TAHIR MALOKU

President i Kompanise

Kompania “FITORJA” është ndërtuar me punë dhe dashuri, kualitet dhe sinqeritet, andaj është ruajtur

dhe do të ruhet me xhelozi nga unë dhe pasardhesit mi.

tahir maloku

President i kompanisë

Tahir MAloku

president i kompanisë
president i kompanisë

Kompania “FITORJA” është ndërtuar me punë dhe dashuri, kualitet dhe sinqeritet, andaj është ruajtur

dhe do të ruhet me xhelozi nga unë dhe pasardhesit mi.

historiku

Kompania “FITORJA” është themeluar në vitin 1990, nga z.Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim kompanisë. Kompaninë “FITORJA” z.Maloku e ka themeluar me kapitalin vetanak, madje edhe sot ai është pronar vetëm me 100% të aksioneve.

Sot kompania numëron 130 punëtorë të përgatitjeve të ndryshme profesionale, dhe synon që këtë numër ta rrisë gradualisht.

misioni

Kompania FITORJA dëshiron të ofrojë këshilla të ekspertëve

dhe zgjidhje ideale në fushën e ndërtimit, duke filluar nga:

projektimi, kalkulimi detal, furnizimi dhe ekzekutimi i projekteve.

 

vizioni

Fitorja synon që të njihet si: Eksperte në fushat e ndërtimtarisë

së ultë dhe të nděrtimtarisë së lartë. 

Sisteme të avansuara teknologjike, të orientuar për zgjedhje praktike për klientët.

filozofia e biznesit

Klientët:

Kompania FITORJA beson se do të jetë e suksesshme vetëm atëher kur klientët tanë janë të kënaqur me shërbimet tona

Stafi:

Sukseset e kompanisë FITORJA janë meritë e stafit, i cili është profesional dhe përherë kontribon me suksese të reja në favor të

klientëve.

Teknologjia:

Synimi kryesor i yni është pajisja me teknologji të reja dhe aplikimin e metodave të reja te punēs, gjithmonë në te mirë të

klientëve tanë dhe bizneseve të tyre.

Bashkëpunimi:

Kompania FITORJA inkurajon bashkëpunimin dhe komunikimin ndërmjet kompanive lokale dhe atyre ndërkombëtare, dhe punon me

partnerë vendor dhe ndërkombëtarë për të mirë të klientëve te saj.

Rritja:

Kompania FITORJA parasheh rritjen por githmonë duke u bazuar në kërkesat e klientëve.

objektivi ynë

Gjithmonë ruajtja dhe qasja me sinqeritet ndaj klientéve. Sigurimi i një mjedisi sfidues dhe atmosferë ekipore midis punonjësve. Sigurimi një shtëpie për anëtarët e stafit ambicioz me mundësi të avansimit, gjithmonë në të mirë të klientit
Ruajtja e një mjedisi i cili është favorshëm për të menduarit inovativ dhe gjetjen e zgjedhjeve të problemeve. Duke prentenduar te arrijmë perfeksionim drejt majave më të larta të suksesit. Kultivimi një kulture të unifikuar brenda Kompanisë.

kontakti

Na gjeni në hartë

PARTNERËT TANË